Ontdek jouw mogelijkheden

Maak kans op een gratis advies gesprek van 45 minuten

Gratis Advies Gesprek

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat iedereen doet waar hij goed in is. Van jou is er maar 1 en dit betekent ook dat jouw leven met dat van niemand anders te vergelijken is. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de vraagstukken. Om die reden selecteer ik elke maand 2 mensen voor een gratis advies gesprek van 45 minuten. De selectie doe ik op de 15e en 30e van de maand.

Je voelt een grote verantwoordelijkheid, houdt veel ballen in de lucht en krijgt meer kritiek dan complimenten. Niet altijd makkelijk om positief te blijven en om in jezelf te geloven.

Voordat we beginnen ben ik nieuwsgierig naar wie jij bent, wat je doet en wat je grootste uitdaging is. Als je geselecteerd bent neem ik persoonlijk contact met je op. Heb je geen bericht ontvangen aan het einde van de maand? Dan ben je helaas niet geselecteerd. Geen zorgen, je mag altijd opnieuw meedoen.

Tijdens het gratis advies gesprek identificeer ik wat jou tegen houdt om stappen te maken en geef ik je handvatten om ervoor te zorgen dat je gaat groeien als leidinggevende en je meer rust en balans ervaart.

Nog even voorstellen...

Toen ik eindelijk besefte waar ik goed in ben was de groei die ik doormaakte fenomenaal. Voor het grootste deel van mijn leven heb ik me vergeleken met anderen. En vergelijken is een manier om te overleven, althans dat was het jaren en jaren geleden, nog steeds kan het ervoor zorgen dat je bij de groep kunt horen waar je bij wilt. Het vergelijken was mijn grootste overlevingsmechanisme geworden. Ik was enorm goed in mij aanpassen aan een situatie of persoon, maar door dit te doen kwam ik steeds opnieuw en steeds verder van mezelf af te staan.

In mijn werk heb ik leiding gegeven aan verschillende soorten teams. Ik kon zielsgelukkig worden van een goeie vibe waar iedereen op elkaar was ingespeeld en de verkoop op rolletjes liep. Mijn streven was dan ook om deze vibe goed te bewaken en mooie resultaten te halen. Dat lukte helaas niet altijd en dat koste mij veel energie. Ik wilde kost wat het kost zorgen dat iedereen lekker in zijn vel zat. Na een tijd, 6 jaar,  kwam ik er achter dat mijn kracht juist ligt in de ondersteuning van managers en leidinggevende. Vanaf het moment dat ik wist waar en wanneer ik mij prettig voelde ervaarde ik rust en balans. 

Ik gun jou dit ook en kan je helpen om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de leidinggevende die jij het liefst wilt zijn.