Moeiteloos leiding geven

1:1 Coaching

Ben jij leidinggevende in de events, leisure of hospitality en herken jij je in het volgende:

 • Je werkt je op dit moment een uur in de rondte om alle balletjes hoog te kunnen houden.
 • Je bent continue aan het zorgen dat anderen het naar hun zin hebben
 • Als iedereen al naar huis is ben jij nog aan het werk. En als je eindelijk thuis bent klap je na het avondeten je laptop weer open.
 • Je ervaart vanuit je leidinggevende een torenhoge verwachting, jij gaat orde brengen in deze chaos.
 • Je kijkt voornamelijk hoe andere managers hun werk doen en streeft ernaar om net als zij te leiden.
 • Je wordt geleefd door je agenda en het lukt je maar niet om de regie te pakken.
 • Je bent ontzettend goed in je werk maar komt er achter dat leiding geven ook een vak is, waar jij nog weinig van weet.
 • Je hebt non-stop nieuwe ideeën om de meest fantastische projecten en werkvormen op te starten, maar niets komt echt van de grond.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als...

 • je weet en voelt dat wat je doet goed is
 • je werkt vanuit jouw kwaliteiten en talenten
 • het team als een zonnetje loopt omdat jij durft los te laten en het volste vertrouwen hebt dat alles goed gaat komen
 • je volle aandacht hebt voor je gezin als je uit je werk thuis komt en de tijd neemt om te horen hoe de dag was van je partner en je kinderen
 • jij de baas bent over jouw agenda en tijd vrij maakt om samen met je kind een boekje te lezen of naar de kinderboerderij te gaan
 • je overzicht hebt en een lastige situatie helemaal ownt en op jouw manier op kunt lossen
 • je tijd en ruimte hebt om jouw visie en strategie vorm te geven en uit te voeren
 • je waardevolle relaties op bouwt met collega’s waardoor jij voldoening haalt uit je werk en anderen inspireert

Leadership is about empathy. It is about having the ability to relate to and connect with people for the purpose of inspiring and empowering their lives.

- Oprah Winfrey -

Na dit traject:

 • Weet jij welk type leider je bent en pas je dit in de praktijk toe
 • Heb je super helder wat jouw waarden zijn en hoe je deze inzet en naleeft
 • Lukt het om de touwtjes uit handen te geven als de situatie daar om vraagt
 • Rock je jouw talenten en voel je dat je one of a kind bent
 • Ga je uit van je eigen kracht en overtuigingen en ben je in staat om hier op voort te bouwen
 • Voer je moeiteloos gesprekken met je team en kun je haarfijn en kraak helder aangeven wat je verwacht
 • Weet je hoe je kunt genieten en pieken tegelijk
 • Heb je voldoende tijd ingebouwd in je leven om te ontspannen met je gezin, familie en vrienden
 • Ben jij een ster in het scheiden van hoofd- en bijzaken en maak je beslissingen die goed voelen

Wat houdt het coachingtraject van 3 maanden in?


Kick-off met Insights Discovery persoonlijkheidsprofiel

Een kick-off van 2 uur met voorbereidende vragenlijst.


Maandelijkse Coach sessies


4x een coachsessie van 1 - 1,5 uur in 1:1 of online.


Persoonlijk Werkboek

Een persoonlijk werkboek afgestemd op jouw coach vraag waardoor jij jouw doelen binnen no time bereikt.


Online Support

Sparren over en feedback op opdrachten en binnen 24 uur reactie op al je vragen.

1295,- euro

* Er wordt geen btw gerekend over de sessies en producten. Reiskosten zijn exclusief en in overleg

Na het coachtraject ben ik minder onzeker over mijzelf. Ik he nu goed voor ogen wat mijn doelen, waarden en kwaliteiten zijn. Deze inzichten brengen mij verder om de juiste keuzes te maken in zowel mijn werk- als prive leven. Het Insights Discovery rapport was bizar om te lezen. Het profiel kwam heel goed overeen met hoe ik ben. Ik heb heel veel over mezelf geleerd en al wist ik het al wel, door het traject ben ik hier aan herinnert. Mijn kwaliteiten en waarden heb ik weer scherp. Een echte eyeopener. Ik raad iedereen aan om zich een keer (of meerdere keren) in zijn leven te laten coachen.

Lydia Zethof

Technisch oogheelkundig assistent

Nog even voorstellen...

Zo vaak heb ik me afgevraagd of ik wel goed genoeg was, of mensen wel op mij zaten te wachten en was ik ervan overtuigd dat anderen het beter konden dan ik. Ik wilde voldoen aan het ideaal plaatje dat ik zelf had gecreeerd en waarmee ik dacht dat ik mijn ouders trots zou maken. Vergeleken met mijn broertjes kon ik matig leren en blonk ik niet uit op school, was ik gemiddeld in sport en ook niet het knapste meisje van de klas. Ik voelde me zo zo en gedroeg me hier ook naar. Ik ben lange tijd zoekende geweest naar wie ik ben en vergeleek me alleen maar met anderen. 

Toen ik aan het einde van mijn HAVO nog steeds niet wist waar mijn toekomst lag, werd ik steeds onrustiger. Ik koos voor de studie ‘Leisure Management’ omdat de wereld van Leisure me aansprak door de energie, het creatieve en de blije mensen. Ik belandde in het toerisme en had veel lol, reisde veel en deed enorm veel sales ervaring op. Ik werkte jaren met veel plezier als leidinggevende van verschillende sales teams, zowel in Nederland als in Duitsland en Engeland. Ik merkte dat ik energie kreeg wanneer ik in gesprek was met collega’s en als coach kon fungeren ten behoeve van hun ontwikkeling. In 2016 ben ik geaccrediteerd voor Insights Discovery, de kleurentool die mega veel inzicht geeft in je voorkeur- en communicatiestijl, en ontdekte ik dat er mensen zijn die denken en doen zoals ik – coaches met een eigen bedrijf die mensen helpen om beter te worden in wat ze doen en wie ze zijn.

De overstap naar het sociaal domein maakte ik in 2019 en een jaar later begon ik Cloud Forest Coaching na het afronden van mijn opleiding tot professioneel coach. Ik coach nu leidinggevende in de events, leisure en hospitality branche – een doelgroep die mij aan het hart gaat. Mensen met enorm veel potentie en capaciteit help ik te staan voor wie ze zijn en te leiden vanuit verbinding. Hiermee geloof ik dat je als leidinggevende ook echt kunt genieten of je nu midden in een event zit of met een trots gevoel terugkijkt op een geslaagde dag.

In mijn trajecten werk ik vrijwel altijd met Insights Discovery. Een kleurentool die je binnen no time inzicht geeft in jouw voorkeuren. Wanneer je weet hoe je jouw kwaliteiten optimaal kunt benutten, dan lukt het je 100% om moeiteloos resultaten te behalen.

FAQ

Most frequent questions and answers

En dat begrijp ik want investeren in jezelf is spannend. En ik kan niet in je portemonnee kijken. Daarbij is het resultaat van een coach traject niet tastbaar. Wat kost het je wanneer je deze investering NIET doet?

Je loopt al een tijd lang veel te veel balletjes in de lucht te houden. Als leidinggevende voel je je super verantwoordelijk en je weet niet goed hoe je ervoor kunt zorgen dat dit je niet meer belemmerd. Wat kost het je als je doorgaat met wat je nu doet? Waar sta je dan over 3 jaar?

De kosten van het traject mag je ook in termijnen betalen, geen probleem – daar komen we wel uit.

10 jaar geleden werd coaching verre van geaccepteerd. Vandaag is er gelukkig al veel meer acceptatie en nog steeds hoor en voel ik regelmatig weerstand. Vraag jezelf eens af; tegenover wie voel jij je zwak?

Het zelf ombuigen van je (beperkende) overtuigingen is vrijwel onmogelijk. Jou gedachten en je ego zullen er altijd voor zorgen dat jij de weg kiest die voor jou het meest effectief en prettigst is. Als coach help ik jou je gedachten te doorbreken waardoor je in staat bent om je overtuigingen te gaan herkennen en om te buigen.

Coaching versterkt je bewustzijn, je mentale draagkracht en helpt je authentieke keuzes te maken. De stap zetten om gecoacht te worden verlangd lef en zelfvertrouwen en is in geen geval een teken van zwakte.

Ja dit is een relevante vraag, want waarom zou je mij als coach inzetten terwijl er een prima optie vanuit werk is. Deze persoon kent de organisatie, hij of zij kent jou manager en je team. Door een compleet plaatje te hebben kan je coach je goed adviseren en werken met wat er is.

En dit is juist wat ik als coach niet doe. Ik kijk naar jou en wie jij bent. Jij hebt de kennis van jouw vakgebied en ik zal je niet kunnen vertellen hoe je iets moet doen – ik onderzoek samen met jou waarom je doet wat je doet. En stel ik vragen om ervoor te zorgen dat je je bewust wordt van de keuzes die jij maakt voor jezelf en of deze keuzes je datgene opleveren wat je hoopt en wilt. Ik focus me op jouw mindset omdat jij de kennis en de kracht hebt om de keuzes te maken die jou en de organisatie dienen.

Als je echt het beste met jezelf voor hebt, kies dan voor jezelf. En vraag jezelf dan af: kies ik voor iemand die me wordt toegewezen of voor iemand die mij de ruimte geeft en mij begrijpt.

Ja dat is zeker mogelijk. Door de huidige situatie coach ik veel online. Wandelen door het bos, over het strand of door de duinen kan ook. Onderweg bespreken we situaties en inzichten die je vanuit de praktijk of de opdrachten uit het werkboek op deed.

Super dat je al bekend bent met Insights Discovery. Als ik het nog niet gezegd heb dan bij deze nogmaals; ik ben groot fan van deze tool. Je hebt al inzicht gekregen in je communicatie stijl en bent je bewust van de onderlinge verschillen tussen jou en je collega’s.

Wanneer je profiel ouder is dan 2 jaar, dan raad ik je aan opnieuw de vragenlijst in te vullen. Je voorkeuren wisselen continue, en ook al zal je dominante stijl niet snel wisselen – de balans in hoe je de kleuren inzet en toepast verschilt per dag – het is immers een moment opname wanneer je de vragenlijst invult. 

Is je profiel minder dan 2 jaar oud, dan kunnen we hier mooi mee werken en de resultaten in het rapport integreren in het coachingtraject.